Näyttelijäliitto valitsi jäsenäänestyksessä Vuoden teatterinäyttelijäksi Ria Katajan. Palkinto luovutettiin Thalia-juhlassa 14.3. Espoon Kaupunginteatterissa.
Yrittäjämääritelmä laajenee - ohjeistukset tekeillä
Näyttelijä Noora Dadu palkittiin 16.11. Nuori näyttelijä 2015 -palkinnolla. Palkinnon saaja valittiin Suomen Näyttelijäliiton jäsenäänestyksellä. Palkinnon 5000 e luovutti Asianajotoimisto Krogerus. Näyttelijäliiton nimeämä raati (näyttelijä-professorit Dick Idman ja Hannu-Pekka Björkman sekä Teatterin tiedotuskeskuksen TINFOn johtaja Hanna Helavuori) laati alle 35-vuotiaista nuorista, lahjakkaista näyttelijöistä ehdokasasettelun: Noora Dadu / Johannes Holopainen / Markus Järvenpää / Iida Kuningas / Pyry Nikkilä / Alma Pöysti. Äänestys eteni loppuun asti kutkuttavan tasaisena.