Vierailijoita koskeva muutos teatterityöehtosopimukseen 10.12.2010 lukien
Suomen Näyttelijäliitto-Finlands Skådespelarförbund ry:n valtuusto valitsi 15.11. näyttelijä, TeM Mikko Hännisen uudelleen liiton puheenjohtajaksi.
Kulttuuriministeri Stefan Wallin päätti, ettei taidetoimikuntauudistusta toteuteta aiotussa aikataulussa. Näyttelijäliiton mielestä taidetoimikuntalaitoksen uudistaminen sinällään on tarpeen. Keskustaidetoimikunnan tulisi Näyttelijäliiton mielestä olla entistä aktiivisempi kulttuuripoliittinen vaikuttaja.
Näyttelijäliitto – Finlands Skådespelarförbund ry. ja Suomen Teatterit ry. hyväksyivät tänään valtakunnansovittelija Esa Lonkan tekemän sovintoehdotuksen työehtosopimuksesta.
Kustannuspäätöksellä vahvistetaan päivärahojen, kilometrikorvausten ja muiden korvausten määrät, jotka työnantaja voi korvata työntekijälle verovapaasti päätöksessä määriteltyjen edellytysten täyttyessä.